Bad Gastein Residenz Lothringen

Kurbyen Bad Gastin

Udsigt fra lejigheden

Udsigt fra altan

Lejligheden ligger midt i byen, lige over for casinoet, med få minutters gang til centrum, hvor vandfalet løber lige igennem. Der er 10 min. gang til liften (Stubnerkogel) og 100 m til skibussen, i vinter sæsonen.

Huset har egen resturant, hvor man spiser rigtigt godt. 

Bad Gastein er en utrolig hyggelig by, med masser af Østrigs charme og atmosfære, mange hyggelige spisesteder, cafe'er, barer og diskoteker.

Bad Gastein er specielt kendt for sine mange kurophold. Tidligere valgfartede men til Bad Gastein  for sådan et ophold, og man kaldte byen Europas by. Byen er stadigvæk vældig populær og især de kendte kurbade er tiltrækkende, som er plejende for både krop og sjæl. Specielt mange gigtpatienter søger til de varme bade mm. 

Fra Bad Gastein er der ca. 50 min. til Salzburg, som helt klart er et besøg værd. 

Ca. 3,5 time til Wien.

Hvis man vil en tur til Italien, kan det gøres meget nemt.

I bunden af Gasteiner dalen, er der nemlig lavet en jernbanetunel, hvorpå man kan få sin bil med på toget. Når først bilen er kørt på toget, tager  det ca. 15 min. at komme igennem, og fra den anden side, har man ca. 2 timer til Italien. (Adriaterhavet).

Udover det, ligger der en masse andre hyggelige byer i nærheden. Det kunne f.eks. være St. Anton - Zell am See eller Werften, hvor Borgen, som blev brugt til filmen "Ørneborgen" ligger

Nyeste kommentarer

16.11 | 05:53

Hej kan man man være 8 voksne? Og er den ledig til en kort tur 4 over...

26.04 | 14:57

Hej Søren.Tak for din henv. den er pt ledig i uge 28/22 og 10/23. Skriv lige ...

26.04 | 05:17

Hej , leje i uge 28 i 22 og i uge 10 i 23, er det muligt?

18.08 | 16:00

Hej Lene Er lejligheden ledig i uge 7 2022? Vh Mette